Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamais hibrīdautomobilis

Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamais hibrīdautomobilis

VĒL VAIRĀK JAUDAS

Jaunais Wrangler 4xe uzlādējamais hibrīdautomobilis spēj pārvarēt ikvienu ikdienas izaicinājumu, pateicoties 380 ZS kombinētajai jaudai un spējai 6,4 sekunžu laikā sasniegt paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h. Elektrifikācija paaugstina Wrangler 4xe uzlādējamā hibrīdautomobiļa snieguma līmeni. Pateicoties maksimālam griezes momentam pie zemiem apgriezieniem, automobilis ir daudz jaudīgāks, nodrošina izcilu ūdens šķērsošanas spēju un saglabā nepārspējama bezceļu automobiļa slavu.

Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamā hibrīdautomobiļa sērijas degvielas patēriņš (l/100 km): 3,5 – 4,1; CO2 izmeši (g/km): 79 – 94. Vērtības apstiprinātas, pamatojoties uz Eiropas Jaunajā braukšanas ciklā (NEDC) noteikto cikla mērīšanas/korelācijas metodi, un atjaunotas 20/06/20. Vērtības ir sniegtas vienīgi salīdzināšanas nolūkā.

BENZĪNA DZINĒJS

272 ZS, 2,0 L benzīna turbodzinējs un 8 pārnesumu automātiskā pārnesumkārba

Priekšpusē uzstādītais 2,0 l benzīna turbodzinējs spēj patstāvīgi nodrošināt līdz pat 272 ZS (200 kW) jaudu. Tā maksimālais griezes moments sasniedz pat 400 Nm.

ELEKTRODZINĒJS

Pilnībā jaunajam Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamajam hibrīdautomobilim piemīt augsta snieguma elektriskā piedziņa. Šis dzinējs, kas uzstādīts pirms transmisijas, spēj nodrošināt līdz pat 107 kW (145 ZS) maksimālo jaudu pie 245 Nm maksimālā griezes momenta pat zemu dzinēja apgriezienu gadījumā.

Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamā hibrīdautomobiļa sērijas degvielas patēriņš (l/100 km): 3,5 – 4,1; CO2 izmeši (g/km): 79 – 94. Vērtības apstiprinātas, pamatojoties uz Eiropas Jaunajā braukšanas ciklā (NEDC) noteikto cikla mērīšanas/korelācijas metodi, un atjaunotas 20/06/20. Vērtības ir sniegtas vienīgi salīdzināšanas nolūkā.

SELEKTORS

HIBRĪDA REŽĪMA – Hibrīda režīma selektora sistēma, kas izvietota jaunā Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamā hibrīdautomobiļa stūres kreisajā pusē, ļauj izvēlēties jūsu vajadzībām visatbilstošāko vadības stilu.

Hibrīda režīms nodrošina abu dzinēju kombinēto darbību.

PILNĪBĀ ELEKTRISKAIS REŽĪMS – Elektriskais režīms brauciena laikā nodrošina nulles līmeņa CO2 izmešu daudzumu, klusu pārvietošanos un pilnībā elektrisku 4×4 pilnpiedziņu.

E-SAVE REŽĪMS – E-Save režīms braukšanas laikā nodrošina akumulatora uzlādi, dzinējspēka padevi atstājot pilnīgā iekšdedzes dzinēja ziņā.

SNIEGUMS

Elektrifikācija uzlabo jaunā Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamā hibrīdautomobiļa sniegumu: lielāka jauda, augstāka efektivitāte un vēl vairāk elektrifikācijas uzlabota snieguma.

IZCILS SNIEGUMS

Jaunais Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamais hibrīdautomobilis uzņemas jaunos mobilitātes izaicinājumus, vienlaikus saglabājot būtiskākās iezīmes, kas to ir padarījušas par leģendāru automobili. Elektrodzinēja un benzīna turbodzinēja kombinācija nodrošina līdz pat 380 ZS kombinēto jaudu un 637 Nm griezes momentu pat zemu dzinēja apgriezienu režīmā.

BRAUKŠANA PILNĪBĀ ELEKTRISKAJĀ REŽĪMĀ

Wrangler evolūcija hibrīdautomobiļa veidolā rūpējas par tradicionālā Jeep® SUV snieguma saglabāšanu, uzlabojot tā efektivitāti. Hibrīda režīmā, salīdzinot ar iekšdedzes dzinējiem, tiek samazināts degvielas patēriņš un izmešu daudzums. Pilnībā elektriskajā režīmā ir iespējams nobraukt vairāk nekā 53 km* pilnīgā autonomijā, neradot CO2 izmešus.

BEZCEĻU SNIEGUMA ELEKTRIFIKĀCIJA

Uzlādējamā hibrīda nodrošinātā mobilitāte ne vien uztur, bet arī uzlabo Wrangler sniegumu bezceļu apstākļos. Pateicoties elektrodzinējam, kas darbojas tandēmā ar benzīna turbodzinēju, automobilis spēj nodrošināt maksimālu griezes momentu pat pie zemiem apgriezieniem, tādējādi uzlabojot vadību ļoti lēna ātruma apstākļos. Wrangler 4xe izceļ arī spēja izmantot pilnpiedziņu pilnībā elektriskajā režīmā, pat zemu pārnesumu gadījumā.

Trail Rated®

Pilnībā jaunais Wrangler 4xe uzlādējamais hibrīdautomobilis izrāda cieņu SUV mantojumam ar izcilu sniegumu un atpazīstamo Jeep® zīmola izturību. Trail Rated® emblēma ir vienīgā Jeep® emblēma, kas apliecina, ka automobilis ir izturējis vilces testus uz zemes ceļiem, ceļiem, kurus slidenus ir padarījis ūdens, dubļi vai sniegs, un stāvām nogāzēm.

ŪDENS ŠĶĒRSOŠANAS SPĒJA

Jaunais Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamais hibrīdautomobilis spēj pat šķērsot bezceļu apstākļos sastopamās ūdenstilpes. Pateicoties hermetizētajam un aizsargātajam akumulatora nodalījumam, jūs varat droši šķērsot līdz pat 762 mm dziļas ūdenstilpes.

8 PĀRNESUMU AUTOMĀTISKĀ PĀRNESUMKĀRBA

Jeep® Wrangler 4xe uzlādējamā hibrīdautomobiļa dzinēji ir apvienoti kombinācijā ar 8 pārnesumu TorqueFlite automātisko pārnesumkārbu, kas brauciena laikā palīdz optimizēt sniegumu. Pateicoties ērtai lietošanai, augstai reaģētspējai un spējai nodrošināt vienmērīgu gaitu, tā ir ideāli piemērota jebkuram ceļa segumam.