Pilnībā jauns Jeep® Wrangler

22 March 2018

Nepārspējams līderis braucot bezceļa apstākļos un vienreizējs transportlīdzeklis ikdienas izmantošanai pilsētas vidē — jaunās paaudzes ikoniskais Jeep® Wrangler nodrošina maksimālu komfortu un lielisku braukšanas dinamiku. Pilnībā jaunais Jeep Wrangler ir unikāls spēkrats, kas paver jaunu lappusi Jeep zīmola leģendārajā vēsturē, kura aizsākās tālajā 1941. gadā.

Ikoniskais Jeep Wrangler ir apzināti pilnībā atjaunināts, vienlaikus saglabājot tā priekšteču būtību, leģendārās bezceļa izbraukšanas spējas, autentisko Jeep zīmola stilu un allaž jaunākās tehnoloģiskās iespējas.

Rezultātā ir tapis īpaši spējīgais Wrangler modelis, kas var lepoties ar nepārspējamu tehnisko saturu, kurā, atkarībā no komplektācijas versijas, var būt iekļautas divas četru riteņu piedziņas, aktīvas, pēc nepieciešamības pieejamas, pilnas slodzes sistēmas: Command-Trac nepilna laika pilnpiedziņas sistēma un Rock Trac pilnpiedziņas sistēma, kā arī Tru-Lock elektriskā priekšējās un aizmugurējās ass bloķēšanas sistēma, un elektroniski atvienojams priekšējais stabilizatora stienis.

Neatkarīgi, vai ar to braucat pa grūti izbraucamiem apvidiem vai pilsētas ielām — pilnībā jaunais Jeep Wrangler ir ļoti viegli vadāms, un tam ir daudz mūsdienīgāks dizains, tomēr tas nav zaudējis saikni ar priekšteču modeļiem, un sniedz vairāk braukšanas zem atklātas debess sajūtu, kā arī piedāvā mūsdienīgus tehnoloģiskos risinājumus drošības un savietojamības ziņā.
Ceturtās paaudzes Jeep Wrangler ir pieejams trīs komplektācijas pamatversijās: Sport, Sahara un Rubicon, kuras visas var būt ar divdurvju vai četrdurvju konfigurāciju, un ar pilnībā jauno Overland pakotni, kas ir izstrādāta ekskluzīvi Sahara versijai, un spēkratam nodrošina patiesi ekskluzīvu izskatu.

• Neapstrīdams līderis braukšanai bezceļa apstākļos, pilnībā jaunais Jeep® Wrangler ir īpaši spējīgs transportlīdzeklis, kas sniedz maksimālu komfortu un lielisku vadāmību pārvietojoties ikdienā.
• Aprīkots ar divām četru riteņu piedziņas, aktīvām, pēc nepieciešamības pieejamām, pastāvīgās darbības sistēmām: Command-Trac nepilna laika pilnpiedziņas sistēmu un Rock Trac pilnpiedziņas sistēmu, priekšējiem un aizmugurējiem Tru-Lock elektroniski slēdzošiem diferenciāļiem, Trac-Lok pašbloķēšanās diferenciāli un elektroniski atvienojamu priekšējo stabilizatora stieni.
• Ar mūsdienīgu dizainu, kurā ir saglabāti visi ikoniskā Wrangler autentiskā stila elementi, tos papildinot ar jaunām jumtu kombinācijām, un nodrošinot īpašu braukšanas zem atklātas debess sajūtu.
• Pieejams Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas (EMEA) reģionā jau 2018. gada otrajā pusē — ar Sport, Sahara un Rubicon aprīkojuma komplektāciju, divdurvju vai četrdurvju variantā. Turklāt Sahara modeļus var aprīkot ar ekskluzīvo Overland salona pakotni.

Pilnībā jaunais Jeep Wrangler jau šā gada otrajā pusē parādīsies Jeep izstāžu zālēs Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas reģiona (EMEA) valstīs.