Jaunais “Jeep” vilnis – ieguvumi katram klientam

20 January 2022

“Jeep” ir gatavs radīt jaunu vilni. “Jeep Wave” ir jauna globāla lojalitātes programma, kas kopš šī gada sākuma startēs Baltijas valstīs. Tās priekšrocības novērtēs ikviens pircējs – “Jeep” rūpējas par saviem klientiem, vēlas nodrošināt mazāk apgrūtinājumu un izmaksu un pēc iespējas vairāk prieka, vadot jaunu “Jeep” automašīnu.

Kā kļūt par “Jeep Wave” programmas dalībnieku? Jums nekas nav jādara papildus, jums vienkārši jāiegādājas jebkurš jauns “Jeep” modelis.

Viens no lielākajiem “Jeep Wave” programmas ieguvumiem ir 5 gadu automašīnas garantija un arī 5 gadu (vai līdz 100 000 km) bezmaksas obligātās tehniskās apkopes pakete. Izmantojot šo paketi, jūsu automašīnas apkope būs vēl vienkāršāka.

Taču tās nav vienīgās programmas “Jeep Wave” priekšrocības. Jaunajiem “Jeep” klientiem būs pieejami īpaši ātras un kvalitatīvas konsultācijas. “Jeep Wave” paketē ietilpst prioritārā servisa reģistrācija un tehniskā apskate servisā. Problēmu gadījumā lojalitātes programmas dalībniekiem visā Eiropā tiks nodrošināta 24/7 palīdzība uz ceļa un nepieciešamības gadījumā viņiem tiks nodrošināta maiņas automašīna.

Turklāt jaunā lojalitātes programma palīdzēs “Jeep” īpašniekiem justies kā daļai no lielākas kopienas. “Jeep Wave” dalībnieki saņems ekskluzīvus ielūgumus uz globāliem un vietējiem “Jeep” pasākumiem, piemēram, jauno modeļu prezentācijām un dažādiem pasākumiem, ko organizē oficiālās “Jeep” pārstāvniecības.

Kā arī piedaloties konkursos, “Jeep Wave” dalībnieki varēs saņemt ielūgumus uz “Jeep Camp” starptautiskajām nometnēm un laimēt ielūgumus uz “Jeep” sponsorētajām Turīnas “Juventus” futbola kluba sacensībām.