Jeep prezentējis savu jauno pilnībā elektrisko SUV Avenger

25 October 2022

17. oktobrī Parīzes autoizstādē debitējis jaunais Jeep Avenger. Jauno modeli varēs pasūtīt jau izstādes dienā. Jeep pārstāvji Latvijā informē, ka jaunais Jeep Avenger autosalonus sasniegs 2023. gadā un tas būs pieejams Eiropā, Japānā un Dienvidkorejā.

“Šis ir viens no interesantākajiem autoražotāja veikumiem, jo iezīmē jaunu posmu zīmola vēsturē. Tas ir ceļojums uz elektrifikāciju, veltījums videi un inovācijām. Šis auto ir pirmais solis pretim Jeep vīzijai, kas paredz, ka līdz 2030. gadam 100% no pārdošanas apjoma Eiropā ir elektromobiļi,” stāsta Autobrava Motors pārstāvis Uvis Braunfelds.

Jaunā SUV elektromotors ar vienu uzlādi spēj nobraukt līdz pat 400 km garu distanci. Jeep Avenger izcelsies ar savam segmentam iespaidīgu klīrensu un modernu, tehnoloģiski progresīvu interjeru. Turklāt jaunākā Jeep Avenger plašajā salonā būs daudz vietas gan pasažieriem, gan kravas pārvadājumiem.

“Jaunais Jeep Avenger izstrādāts tieši Eiropas tirgum. Šis modernais un manevrējamais SUV īpaši patiks tiem autovadītājiem, kuri meklē jaudīgāku, kompaktāku, modernāku un pilnībā elektrisku SUV, alternatīvu pašreizējiem modeļiem,” informē Uvis Braunfelds.

Autobrava Motors pārstāvji norāda, ka pēdējos gados autoražotājs aktīvi paplašina elektromobiļu klāstu visā pasaulē, tādējādi ar elektrifikācijas un tehnoloģiju palīdzību tiek nostiprinātas leģendārās 4×4 priekšrocības un iespējas.

Plānots, ka Jeep Avenger Latvijas klientiem būs pieejams jau nākamā gada vasarā.